Damescapuchon Ragwear Neska Core

Damescapuchon Ragwear Neska Core

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

-20%
Blijf warm in stijl met de damescapuchon met rits Ragwear Neska Core - de comfortabele must-have voor vrouwen van Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damescapuchon Ragwear Neska Core

De Ragwear Neska Core zip-up hoodie voor dames is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele, stijlvolle kleding. Gemaakt door Ragwear, is dit sweatshirt ontworpen met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen.

Met zijn vrouwelijke snit en praktische capuchon is dit sweatshirt perfect om je warm te houden op frisse dagen. Het tijdloze ontwerp en de neutrale kleuren maken het makkelijk te combineren met elke outfit. Of je het nu in de stad draagt of tijdens het sporten, het zorgt zeker voor comfort en stijl.

Dit sweatshirt is gemaakt van zachte, comfortabele stoffen en zorgt ervoor dat je je de hele dag goed voelt. Het is niet alleen comfortabel, maar ook milieuvriendelijk, want Ragwearengage gebruikt duurzame, milieuvriendelijke materialen voor de productie van zijn kleding.

De Ragwear Neska Core damescapuchon met ritssluiting heeft ook praktische details zoals een ritssluiting aan de voorkant en zijzakken om kleine spullen in op te bergen. De verstelbare capuchon beschermt je tegen wind en regen op koelere dagen.

Of je nu iets casual zoekt voor een ontspannen dagje uit of een stijlvolle sweater voor een avondje uit met vrienden, de Ragwear Neska Core dames hoodie met rits is de perfecte keuze. Draag hem met jeans en gympen voor een casual look of met een rok en enkellaarsjes voor een chiquere look.

Dit sweatshirt is niet alleen comfortabel, stijlvol en milieuvriendelijk, het is ook een verantwoorde keuze. Het merk Ragwearengage ondersteunt sociale en ecologische projecten over de hele wereld, waardoor het een ethisch en verantwoordelijk merk is.

Kijk niet verder dan de Ragwear Neska Core dames hoodie met rits, het perfecte kledingstuk voor alle vrouwen die geven om stijl en het milieu. Voeg hem nu toe aan je garderobe en geniet nog jaren van zijn comfort en kwaliteit.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 9001-30006-2028
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1