Damessandalen Kickers Vodou

Damessandalen Kickers Vodou

Beginnend op: € 95,79

€ 59,71

-38%
Ontdek de elegantie en het comfort van onze Kickers Vodou sandalen voor dames. Een must-have voor het zomerseizoen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 95,79

€ 59,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Vodou

Damessandalen van Kickers Vodou zijn het perfecte accessoire voor het zomerseizoen. Met hun elegante design en ongeëvenaarde comfort zijn ze een must-have voor alle moderne, stijlvolle vrouwen.

Het merk Kickers, dat al meer dan 40 jaar bekend staat om zijn kwaliteitsschoenen, heeft deze sandalen opesprit ontworpen met comfort en stijl in gedachten. De Vodou sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als comfortabel, zodat je ze de hele dag kunt dragen zonder je ongemakkelijk te voelen.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met een perfecte pasvorm om de rondingen van je voet te omhelzen. Hun dempende binnenzool biedt optimale ondersteuning voor je voeten, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor perfecte grip op alle oppervlakken.

Het elegante, vrouwelijke ontwerp maakt ze een ideale keuze voor elke gelegenheid. Of je ze nu draagt voor een casual dagje in de stad of voor een avondje uit, deze sandalen geven elke outfit een vleugje stijl. De neutrale kleur is gemakkelijk te combineren met elk kleurenschema en de geweven leren details voegen een vleugje verfijning toe.

De Vodou sandalen zijn ook erg praktisch voor op reis of op vakantie. Ze zijn licht en gemakkelijk aan te trekken, nemen weinig ruimte in beslag in je koffer en zijn geschikt voor alle zomeractiviteiten.

Of je nu op zoek bent naar comfort, stijl of functionaliteit, Kickers Vodou damessandalen hebben het allemaal. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 930960-50-93
Kleur kick vodou bruine baksteen geen
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1