Damessandalen Kickers Wedge Wood

Damessandalen Kickers Wedge Wood

Beginnend op: € 105,88

€ 62,32

-41%
Omarm comfort en stijl met damessandalen van Kickers Wedge Wood, het must-have merk voor een trendy touch elke dag.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 105,88

€ 62,32

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Wedge Wood

Ontdek Kickers Wedge Wood damessandalen, de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een stijl die zowel elegant als casual is. Deze sandalen zijn ontworpen door het beroemde Franse merk Kickers en bieden de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en stijl.

Het unieke ontwerp van deze sandalen is geïnspireerd op de huidige trends, met een retro touch die herinnert aan het erfgoed van het merk Kickers. De strakke lijnen en neutrale kleuren maken ze een veelzijdige keuze voor elke outfit, van een dag op kantoor tot een avondje uit met vrienden.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als comfortabel. De rubberen zool biedt perfecte grip, terwijl het soepele leer dat voor de bandjes is gebruikt zorgt voor een perfecte pasvorm en een zacht gevoel tegen de huid. Je kunt ze de hele dag dragen zonder enig ongemak te voelen.

Het meest opvallende kenmerk van deze sandalen is de houten sleehak, die een vleugje originaliteit en verfijning toevoegt aan elke outfit. Het verhoogt je niet alleen een beetje, het biedt ook extra comfort door je lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen.

Deze damessandalen van Kickers Wedge Wood zijn ontworpen voor alle vormen en maten dankzij de verstelbare bandjes. Je kunt er dus zeker van zijn dat je het perfecte paar vindt. Bovendien garandeert hun zorgvuldige constructie een lange levensduur en langdurige tevredenheid.

Kortom, Kickers Wedge Wood damessandalen zijn een must-have voor je garderobe. Met hun elegante ontwerp, ongeëvenaarde comfort en onberispelijke kwaliteit zijn ze een veilige keuze voor alle stijlbewuste vrouwen. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op dit tijdloze paar schoenen dat je op al je zomeravonturen zal vergezellen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 930980-50-8
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1