Damessandalen Kickers Lila

Damessandalen Kickers Lila

Beginnend op: € 89,74

€ 56,12

-37%
Damesschoenen Kickers Lila voor een trendy en comfortabele stijl. Val voor de kwaliteit en elegantie van het merk Kickers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 89,74

€ 56,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Lila

Ontdek de Kickers Lila damessandalen, de perfecte keuze voor elke zomerse gelegenheid. Deze sandalen van het iconische Franse merk Kickers combineren stijl en comfort voor een ongeëvenaarde port ervaring.

Het elegante, vrouwelijke ontwerp van deze sandalen maakt ze een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar een lichte, luchtige zomerschoen. Met hun soepele leren bandjes en duurzame rubberen zolen zijn deze sandalen zowel slijtvast als comfortabel om de hele dag te dragen.

Kickers Lila damessandalen zijn niet alleen ultra comfortabel, ze zijn ook heel veelzijdig. Of je ze nu draagt voor een dagje winkelen in de stad, een strandwandeling of een avondje uit met vrienden, deze sandalen zijn de perfecte manier om je outfit in stijl af te maken.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en passen bij alle stijlen en persoonlijkheden. Of je nu de voorkeur geeft aan een casual look met denim shorts en een T-shirt of een gekledere look met een zomerjurk, Kickers Lila damessandalen zullen jouw zomermodestatement zijn.

Deze sandalen zijn niet alleen esthetisch mooi, ze zijn ook ontworpen om je voeten optimale ondersteuning te geven. De inlegzool van memory foam past zich aan de vorm van je voet aan voor persoonlijk comfort, terwijl de rubberen buitenzool perfecte grip biedt om uitglijden te voorkomen.

Of je nu op vakantie bent of in de stad, Kickers Lila damessandalen zijn je beste bondgenoot om je voeten comfortabel en modieus te houden. Kijk dus niet verder dan deze sandalen van topkwaliteit voor een stijlvolle en comfortabele zomer. Bestel nu en maak je klaar om er stijlvol bij te lopen dankzij Kickers Lila damessandalen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961070-50-8
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1