Damessandalen Kickers Lergo

Damessandalen Kickers Lergo

Beginnend op: € 85,71

€ 50,92

-41%
Elegantie en comfort, ontdek Kickers Lergo damessandalen voor een tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 85,71

€ 50,92

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Lergo

Damessandalen van Kickers Lergo zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een mix van comfort en stijl. Het merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering. Met hun elegante ontwerp en zorgvuldige afwerking zijn deze sandalen een must-have voor elke modebewuste vrouw.

nom Kickers staat synoniem voor duurzaamheid en comfort, en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan dus lang mee. Of je nu van plan bent om een dagje uit te gaan of een avondje uit, deze sandalen houden je de hele dag comfortabel.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel trendy als tijdloos. De verstrengelde bandjes bovenaan voegen een vleugje verfijning toe, terwijl de dikke, stevige zool extra grip en ondersteuning biedt. Of je ze nu draagt bij een zomerjurkje of een casual jeans, deze sandalen passen bij elke stijl.

De Kickers Lergo sandaal is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een snit en vorm die zich perfect aanpassen aan het vrouwelijke lichaam. De dempende binnenzool biedt extra comfort voor je voeten, terwijl de licht verhoogde hak je een elegante, vrouwelijke houding geeft.

Of je nu op vakantie bent of boodschappen doet in de stad, deze sandalen zijn ideaal voor alle gelegenheden. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk aan te trekken, waardoor ze perfect zijn voor warme, zonnige zomerdagen. Bovendien past de neutrale kleur bij elke outfit of kleurenschema.

Als gerenommeerd merk streeft Kickers ernaar zijn klanten kwaliteitsproducten te bieden. Met deze sandalen ben je er zeker van dat je een duurzame kwaliteitsinvestering doet waar je jarenlang plezier van zult hebben. Dus waarom zou je wachten? Voeg nu Kickers Lergo damessandalen toe aan je schoenencollectie en geniet van het onvergelijkbare comfort en de stijl die ze bieden.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961080-50-114
Kleur kameel
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1