Dameslaarzen Palladium Pampa Monopop

Dameslaarzen Palladium Pampa Monopop

Beginnend op: € 75,63

€ 60,50

-20%
Ontdek de unieke stijl van de Palladium Pampa Monopop enkellaars voor dames, een gedurfde, trendy creatie van Palladium.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 60,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Palladium Pampa Monopop

Palladium Pampa Monopop enkellaarsjes voor dames zijn de perfecte aanvulling op je garderobe dit najaar. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Palladium en zijn zowel stijlvol als duurzaam.

Het strakke, moderne ontwerp maakt ze tot een veelzijdige schoen die zowel bij casual als geklede outfits gedragen kan worden. Of je nu naar kantoor gaat, de stad in of een avondje uit, deze enkellaarsjes maken je look in stijl af.

Deze comfortabele en slijtvaste laarzen zijn perfect voor actieve vrouwen. Ze hebben een dikke rubberen zool voor optimale grip en stabiliteit, zelfs op gladde oppervlakken. Het bovenwerk van canvas is licht en ademend, dus je kunt ze de hele dag dragen zonder ongemak.

Net als alle Palladium schoenen zijn Pampa Monopop laarzen gemaakt om lang mee te gaan. Het merk gebruikt materialen van hoge kwaliteit en uitzonderlijk vakmanschap om schoenen te maken die de tand des tijds doorstaan. Je kunt dus nog vele seizoenen van deze laarzen genieten.

Hun unieke, trendy stijl maakt ze ook een uitstekende keuze voor fashionista's. Met een vleugje felle kleur op de hiel en de tong voegen deze laarzen een vleugje eigenzinnigheid toe aan elke outfit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor elk wat wils.

Kortom, Palladium Pampa Monopop enkellaarsjes voor dames zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle, comfortabele en duurzame schoen. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 99140-090-M
Kleur grijze bes-m
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pampa