Buffalo Sneakers voor Dames

Exclusief bij Made In Paradis het merk Buffalo. Bekend om zijn hakken van 7 cm, is het het must-have merk van het jaar geworden. De paradepaardjes van het merk Buffalo Shoes zijn : London, Classic, High Platform, Chai & Cai, en de trendy Corin. In het midden van de 90s revival, bracht Buffalo London de cultschoen met de wolkenzool terug. De oude favorieten van de Spice Girls zijn terug.

Shop de nieuwe schoenstijlen op Buffalo. Ontdek de must-haves van dit seizoen! Stijlvolle sportschoenen, glamoureuze hakken, modieuze en comfortabele sportschoenen. Ga ervoor!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

BUFFALO modieuze schoenen voor alle gelegenheden

Buffalo is 's werelds meest modieuze schoenen- en tassenmerk met opwindende ontwerpen. Sinds 1979 ontwerpt en produceert het Duitse schoenenmerk schoenen en accessoires in alle vormen en kleuren. Of het nu gaat om winterlaarzen, sandalen of hoge hakken, op Made In Paradis Buffalo vindt u een ruime keuze aan sportschoenen met veel verschillende modellen. Buffalo Schoenen is de schoen voor elk seizoen en elke gelegenheid.

BUFFALO LONDON een excentriek en zeer comfortabel model

De schoenencollectie Buffalo London is gewijd aan modeliefhebbers die schoenen willen die buiten het gewone vallen. Van eigen opwindende ontwerpen tot beperkte samenwerkingen met internationale modemerken als Vivianne Westwood en Junya Watanabe.

De terugkeer van de platformtrainer uit de jaren negentig

In de jaren negentig werd de platformtrainer met de brede wolkenzool Buffalo Classic de cultschoen voor een hele generatie. Iedereen droeg de excentrieke Buffalo Platforms - van de fashionista's van de Spice Girls tot zangeres Cher. Dankzij de jaren '90 renaissance zijn deze plateauschoenen terug! Koop de originele Buffalo Classics direct op deze pagina!