Set van 4 dames slips Sloggi Basic+ Maxi

Set van 4 dames slips Sloggi Basic+ Maxi
Beginnend op: € 48,39
Kies voor absoluut comfort met Sloggi Basic+ Maxi damesonderbroeken: discreet en comfortabel, ze zullen je elke dag verleiden.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 48,39
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Set van 4 dames slips Sloggi Basic+ Maxi

Ontdek het ultieme comfort met de set van 4 damesslips Sloggi Basic+ Maxi. Deze slips zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Sloggi en zijn speciaal ontworpen om de hele dag optimaal comfort te bieden. Of je nu op je werk bent, thuis of onderweg, deze slip zal je discrete metgezel zijn.

De verpakking bevat 4 damesslips, perfect voor een hele week absoluut comfort. Hun maxisnit vormt zich perfect naar de vorm van je lichaam en biedt perfecte ondersteuning en pasvorm. De zachte, rekbare stof voelt aan als een tweede huid, voor totale bewegingsvrijheid.

Het strakke, stijlvolle ontwerp van deze onderbroek maakt het een ideale keuze voor elke gelegenheid. Of je nu strakke of loszittende kleding draagt, deze slip blijft onzichtbaar onder je outfits. Bovendien zorgt de elastische tailleband voor perfecte ondersteuning zonder je huid samen te drukken of vlekken achter te laten.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze slip ook slijtvast en duurzaam, zodat je hem lang kunt gebruiken. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden en behoudt hij zijn vorm en zachtheid was na was.

Lever je comfort niet in voor stijl, kies voor Sloggi Basic+ Maxi damesonderbroeken voor een gevoel van welzijn, de hele dag door. Dus voeg deze set nu toe aan je ondergoedcollectie!

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10028378-0026
Kleur huid
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene