Set van 4 damesboxershorts Sloggi Basic + Maxi

Set van 4 damesboxershorts Sloggi Basic + Maxi
Beginnend op: € 48,39
Het discrete, compromisloze comfort van de damesboxershort Sloggi Basic + Maxi van Sloggi. Met volledige bedekking en hoge taille.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 48,39
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Set van 4 damesboxershorts Sloggi Basic + Maxi

Ontdek het ultieme comfort en elegantie met de set van 4 damesboxers Sloggi Basic + Maxi. Ontworpen door het beroemde merk Sloggi, bieden deze damesboxers een tijdloze stijl en een onverslaanbare kwaliteit. Met hun klassieke snit en elastische tailleband omhelzen ze je vorm voor een perfecte pasvorm. Ze zijn gemaakt van zacht, ademend katoen en houden je de hele dag comfortabel.

De set van 4 damesboxershorts van Sloggi Basic + Maxi is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze bij al je outfits passen. Of je ze nu draagt voor een dag op kantoor, een sportsessie of een ontspannen avond thuis, deze boxershorts gaan overal met je mee. Het eenvoudige, strakke ontwerp maakt ze ook perfect ondergoed voor speciale gelegenheden.

Deze boxershorts zijn niet alleen comfortabel en veelzijdig, maar ook erg praktisch. De stretchstof en hoge tailleband bieden optimale ondersteuning, terwijl de platte naad vervelende schuurplekken voorkomt. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en behouden ze hun vorm en zachtheid was na was.

Verwen jezelf met de luxe van kwaliteitsondergoed met de set van 4 damesboxers Sloggi Basic + Maxi. Kies het vertrouwde merk Sloggi voor ongeëvenaard comfort en stijl. Bestel nu en maak deze boxers een essentieel onderdeel van je garderobe.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10028378-M013
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene