Dames Hoodie Only Onlnoomi Logo Noos

Dames Hoodie Only Onlnoomi Logo Noos

Beginnend op: € 33,26

€ 24,95

-25%
Maak een stijlstatement met het Only Onlnoomi Logo Noos sweatshirt met capuchon voor dames. Een must-have van Only.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 33,26

€ 24,95

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames Hoodie Only Onlnoomi Logo Noos

De Only Onlnoomi Logo Noos dames hoodie is de perfecte keuze voor moderne, trendy vrouwen. Gemaakt door het beroemde merk Only, combineert deze sweater stijl en comfort om je een trendy look te geven voor alle gelegenheden.

Hoodies zijn niet weg te denken uit de garderobe van elke vrouw, en deze is daarop geen uitzondering. Met zijn strakke ontwerp en relaxte pasvorm past hij zich aan alle lichaamsvormen aan en kan hij gedragen worden voor een casual dag thuis of een avondje uit met vrienden.

Het Only logo op de voorkant geeft dit sweatshirt een moderne, dynamische touch. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van neutrale tot felle tinten, voor elke smaak en gelegenheid.

Deze hoodie is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en voelt zacht en comfortabel aan. Je zult het heerlijk vinden hoe warm en zacht hij aanvoelt, perfect voor de kille herfst- en winterdagen.

Als vrouw verdien je kleding die jouw unieke stijl weerspiegelt en waarin je er op je best uitziet. Met de Only Onlnoomi Logo Noos dames hoodie kun je er zeker van zijn dat je een statement maakt en je onderscheidt van de massa.

Voeg de Only Onlnoomi Logo Noos hoodie voor dames dus vandaag nog toe aan je kledingcollectie. Met zijn kwaliteit, stijl en comfort zal het snel een van je favoriete items worden voor alle gelegenheden. Bestel de jouwe nu en geniet van een trendy en casual look voor alle gelegenheden.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15245297-3927040
Kleur olijfgroen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte
Assortiment NOOS

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten