Sweatshirt damescapuchon Only Noomi Logo

Sweatshirt damescapuchon Only Noomi Logo

Beginnend op: € 33,26

€ 24,95

-25%
Maak een stijlstatement met de dameshoodie Only Noomi Logo. Een must-have van Only voor een trendy en comfortabele look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 33,26

€ 24,95

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt damescapuchon Only Noomi Logo

Het Only Noomi Logo sweatshirt met capuchon voor dames is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een casual maar trendy stijl. Het merk Only staat bekend om zijn kwaliteitskleding en dit sweatshirt is daarop geen uitzondering.

Deze hoody is speciaal gemaakt voor vrouwen en is zowel comfortabel als stijlvol. De vrouwelijke snit verbetert je figuur en biedt maximaal comfort. Met de gevoerde capuchon en verstelbare trekkoorden bescherm je jezelf tegen de kou terwijl je er toch stijlvol uitziet.

Het Only logo op de voorkant geeft dit sweatshirt een moderne, geraffineerde touch. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak en gelegenheid. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek grijs of trendy rose, in onze selectie vind je vast iets wat bij je past.

Dit sweatshirt van katoen en polyester voelt zacht aan en is slijtvast. Het is perfect voor al je dagelijkse activiteiten, van een ontspannen dagje thuis tot een wandeling door de stad met vrienden. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, wat je leven makkelijker maakt.

Dus dames, zoek niet verder naar je volgende favoriete sweatshirt, de Only Noomi Logo dames hoodie is er voor jou. Voeg hem nu toe aan je garderobe en maak een stijlvol en comfortabel statement.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15245297-4242391
Kleur Kelly Green
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte